De jaarlijkse Braderij in Heist-op-den-Berg is een bruisend evenement dat de straten van deze charmante Belgische gemeente tot leven brengt. De braderij van 2024 was een onvergetelijke ervaring  met een scala aan activiteiten, kraampjes en optredens die voor ieder wat wils bieden.

braderij Heist-op-den-berg 2024

Wat hebben we geleerd op de braderij Heist-op-den-Berg 2024?

Toffe buren die de dorstigen laven

"De liefde voor het brouwen. Het moet me met de paplepel ingegoten zijn. Hoe kon het ook anders met de liefste vader ter wereld, die brouwer was bij Coca Cola. Was er een vakantie en moest vader in de brouwerij zijn, dan mocht ik mee. Mee gaan werken, want jij, zo noemde mijn vader het, jij bent mijn brouwersdochter."

Mensen waren onder de indruk van onze nieuwe collega “de spin”

"Veel mensen schrokken dat wij onze eigen hoogwerker bezitten en deze inzetten voor het plaatsen van zonnepanelen en airco's op moeilijk bereikbare plaatsen."

spin
Hondjes van onze bezoekers lusten graag Spa Reine

"Wij zijn uitermate dankbaar voor de talrijke bezoekers op onze stand en hebben met plezier voor een drankje gezorgd. Daarbij zijn we de viervoeters zeker niet vergeten! "

hondjes
“wereldberoemde” hand op braderij Heist-op-den-Berg en omstreken

"Onze bezoekers waren geschrokken toen duidelijk werd wat er uit een airco kan komen bij reinigen na één jaar intensief gebruik."

hand
“de kakkers” hebben het ook graag fris

"Deze supporters van KV Mechelen waren zeer blij dat ze zich konden verkoelen op de braderij Heist-op-den-Berg zoals bij hun thuis"

kakkers
Zonnepanelen zijn nog steeds “hot”

"Deze editie hadden we geen zonnepaneel meegebracht om te tonen aan de mensen. Blijkbaar was het hierdoor voor velen niet duidelijk dat we deze wel degelijk ook plaatsen. Volgende editie is er terug één van de partij."

zonnepaneel

Interesse?

Interesse in airco, ventilatie, zonnepanelen, laadpalen of elektriciteitswerken?