Elektriciteitswerken

Elektriciteitswerken

JVR Koel- en elektrotechnieken

Veilig & veelzijdig

Om kleine of grote elektriciteitswerken te laten uitvoeren tegen correcte prijzen, bent u bij JVR Koel- en elektrotechnieken aan het juiste adres. Wij gaan zowel in nieuwbouw- als renovatieprojecten aan de slag en staan ook in voor vakkundige herstellingen. Hieronder geven we u graag een overzicht van de diensten die wij voor u kunnen realiseren:

Algemene elektriciteitswerken

Van stopcontacten en zekeringkasten aansluiten tot uw volledige elektriciteitsnetwerk vernieuwen, wij regelen het graag voor u. Verder leggen wij ook bekabeling aan, vervangen wij leidingen en onderhouden wij elektrische toestellen.

Video- en parlofonie

Weet exact wie er voor uw deur staat dankzij onze video- en parlofoniesystemen. Wij creëren een veilige verbinding tussen uw binnen- en buitenruimte met één of meerdere toestellen. Bij videofonie heeft u de keuze uit een of meerdere camera’s en verschillende kleurtinten. U kan de beelden zelfs doorverbinden naar uw televisietoestel of smartphone!

Verlichting

Zowel binnen als buiten installeren wij stijlvolle verlichting die uw woning, handelszaak, kantoorruimte of tuin optimaal belicht. Eerst stellen we een gedetailleerd lichtplan op. Nadien bieden we u de keuze uit klassieke gloeilampen, energiezuinige ledverlichting, spots en meer. We sluiten alle bekabeling zorgvuldig aan en werken volledig op maat van uw energieverbruik.

Diamantboringen

Als voorbereiding op uw elektriciteitswerken, voeren wij precieze diamantboringen uit. Met een gespecialiseerde diamantboor kunnen wij gaten boren tot op de millimeter nauwkeurig. We gebruiken water om de boorkop en -buis af te koelen.

Databekabeling

Wij voorzien de nodige databekabeling, zodat u snel op internet kan surfen in uw kantoorruimte. We installeren glasvezelkabels en verdeelpunten die een vlotte gegevensoverdracht garanderen. Daarvoor gaan we aan de slag met bestaande elektriciteitsbuizen. Indien nodig plaatsen we gloednieuwe bekabeling.

Rookmelders

Sinds 1 januari 2020 is het verplicht om op iedere verdieping van uw pand een rookmelder te hangen. Naast traditionele rookmelders installeren wij ook draadloze systemen van het merk GIRA. Zo kunnen uw verschillende rookmelders in huis eenvoudig met elkaar communiceren. Stel dat er in uw garage een brand ontstaat, krijgt u daar in de slaapkamer meteen melding van.

Op zoek naar een betrouwbare elektricien?

Wij werken graag een vrijblijvende offerte voor u uit.