Zonnepanelen

Zonnepanelen

Tremelo
Makkelijk uw eigen zonne-energie opwekken

Laat zonnepanelen door ons plaatsen

Wie zonnepanelen wil laten plaatsen, kan daarvoor op ons vertrouwen. We installeren vooral panelen van het merk Meyer Burger. Die hebben een bijzonder krachtig vermogen en werken op volledig loodvrije zonnecellen. De bijbehorende omvormers halen we bij Huawei

Als u dat wenst, kan u uw zonnepanelen aan een thuisbatterij laten koppelen. In zo’n batterij wordt alle overtollige zonne-energie bewaard, waarna u die op een later moment kan inzetten (bv. op minder zonnige dagen). Via handige software kan u dan uw verbruik bijhouden. Meer informatie over slim energiebeheer vindt u op www.bliq.energy. Geef ons een seintje als u verdere vragen zou hebben.

Meyer Burger: Krachtige zonnepanelen van de nieuwste generatie

Meyer Burger garandeert betrouwbare en stabiele prestaties gedurende tientallen jaren: voor alle modules is de prestatie na 25 jaar nog steeds 92 procent. Voor de glas-glas modules garanderen ze zelfs meer dan 93 procent na 30 jaar.

Meyer Burger black 3 4

Black – de elegante

Altijd de juiste keuze, vooral voor visueel geraffineerde privé-dakinstallaties.

csm Meyer Burger white 3 4 0

White – de krachtigste

De witte achterkant reflecteert het licht op de zonnecellen voor een hoger rendement.

csm Meyer Burger glass 3 4

Glass – de speciale

De glas-glas module is bifaciaal en kan licht van beide kanten absorberen.

Huawei: Een modulaire oplossing voor omvormers en thuisbatterijen

Huawei is de wereldwijd marktleider in de productie van PV-omvormers. Het is een gigantisch groot bedrijf dat enorm investeert in innovatie en ontwikkeling.

Omvormers

De omvormers van Huawei zijn van hoge kwaliteit. Ze hadden reeds zware omvormers, die vooral voor grote installaties geschikt zijn, maar sinds 2018 hebben ze ook 1-fase omvormers van 1, 2, 3, 4 en 5 KW in het assortiment. Door hun hoge beschermingsklasse kunnen de omvormers ook buiten geplaatst worden.

De omvormer is namelijk het hart van de zonne-installatie. De Huawei SUN2000 omvormer vormt de DC-stroom die je zonnepanelen produceert om in bruikbare AC-stroom die je gebruikt voor je elektrische toestellen in de woning.

In de omvormers zit reeds een batterij-interface ingebouwd, waardoor er zonder extra batterij-omvormer een batterij, zoals de SUN2000 Luna, kan worden gekoppeld.

Thuisbatterijen

De batterijen uit het LUNA opslagsysteem zijn zo ontworpen dat de opslagcapaciteit modulair kan worden uitgebreid. Hierdoor heeft de thuisbatterij een schaalbare opslag van 5kWh tot 15 kWh. Het Huawei LUNA2000 systeem is bovendien erg compact en is gemakkelijk te installeren.

Daarnaast is het mogelijk om twee thuisbatterijen met elkaar te combineren (cascade opstelling). Uiteindelijk is dit opslagsysteem dus schaalbaar van 5kWh tot 30 kWh. Je kunt deze batterij bijvoorbeeld gebruiken om energie uit je zonnepanelen op te slaan. Ook is het mogelijk om op bepaalde momenten elektriciteit uit het energienet te halen. Dit kun je dan op een later moment aan het huishouden of aan het energienet terugleveren.

Daarnaast zijn de LUNA2000 batterijen veilig en betrouwbaar dankzij de lithium-ijzerfosfaat (LFP) batterijcellen. Deze eigenschappen maakt het dus de ideale thuisbatterij voor particulieren en kleine bedrijven.

omvormer
batterij

Bliq: Slimme thuisbatterij aansturing

Geheel automatisch met je thuisbatterij elektriciteit inkopen, verbruiken en verkopen. Met zonnepanelen & dynamisch energiecontract. Zo besparen Bliq klanten gemiddeld €42 tot €124 per maand op hun energierekening. Je hebt met Bliq áltijd de goedkoopste stroom van de dag!

Interesse in zonnepanelen?

Wij werken graag een vrijblijvende offerte voor u uit.