Een goed geïsoleerde en luchtdichte woning is energie-efficiënter dan ooit. Maar zonder ventilatie blijft de vervuilde binnenlucht er onvermijdelijk gevangen en is het er als leven in een gesloten thermos. En vergis je niet: wassen, poetsen, douchen, koken en zelfs uitademen zorgen ervoor dat
de binnenluchtkwaliteit al snel te wensen over laat. Alleen merk je dat zelf nauwelijks, en dus is het zaak om in je woning de binnenluchtkwaliteit continu en gecontroleerd op peil te houden.

Hoe? Door vervuilde binnenlucht af te voeren en te vervangen door verse buitenlucht. Gelukkig heb je daar zelf geen omkijken naar.

Een volautomatisch ventilatiesysteem van Renson klaart de klus voor jou. Het meet de binnenluchtkwaliteit en stemt er z’n ventilatieniveau op af, tot op kamerniveau.

De Renson ventilatiesystemen en –toebehoren hebben voor elk type woning (en bewoners) een slimme en volautomatische oplossing in huis, nieuwbouw of verbouwing. Sensoren detecteren schadelijke stoffen zoals CO2, vocht en geurtjes en activeren de ventilatie zodat die ingrijpt waar en wanneer het nodig is.

ventilatie Endura Delta Renson
Endura® Delta
Healthbox Renson
Healthbox® 3.0
Waves Renson
Waves®
Sense Renson
Sense®
ventilatie Endura Delta Renson
Healthbox Renson
Waves Renson
Sense Renson

Inhoudstafel

Waarom is ventileren noodzakelijk?

Waarom is ventileren noodzakelijk? Ventilatie is de eerste belangrijke stap richting een gezond
binnenklimaat. Kies daarom voor het juiste ventilatiesysteem van Renson:

  • Gegarandeerd goede luchtkwaliteit
  • Maximaal energiebesparend door vraagsturing
  • Stilste oplossing op de markt
  • Weinig onderhoud
ReNUveer campagne

Wist je dat er ook voor wie ventilatie meeneemt in z’n verbouwplannen renovatiepremies zijn? Alle info daarover vind je op mijnbenovatie.be (Vlaanderen), renolution.brussels (Brussel) of maroutereno.be (Wallonië).

Het Vlaams energie- en klimaatagentschap lanceerde de campagne ReNUveer, waarmee ze een versnelling hoger wil schakelen in het bouwen en verbouwen van energiezuinige woningen in Vlaanderen. Hiervoor maakt de Vlaamse overheid NU extra geld vrij. Wie vanaf vandaag eigenaar wordt van een woning kan tot 60.000 euro renteloos lenen voor een grondige renovatie.

Daarbovenop kan iedereen een EPC-labelpremie tot 5000 euro aanvragen om een woning met een slechte energieprestatie op te lappen. De installateur moet niet inboeten op offertes en de klant hoeft minder geld uit te geven, van een win-win gesproken!

Waarom kiezen voor een ventilatie van JVR Koel- en Elektrotechnieken?
Met een degelijke ventilatie van JVR Koel- en elektrotechnieken ben je in de mogelijkheid jezelf het hele jaar door te omringen met de ideale luchtkwaliteit bij je thuis of op het werk.

Contacteer ons! We komen graag langs om je de juiste keuze te helpen maken. Wij zitten eerst met u samen om uw specifieke situatie te bespreken en werken nadien een totaaloplossing op maat uit m.b.v. de topmerken Sanutal en/of Renson.

Interesse in ventilatie van Renson?